Verighete-Sabrini - Garantii si Servicii


Garantie/service - verighete-sabrini.ro

Pe intreaga perioada de garantie a verighetelor beneficiati de service gratuit realizat in atelierele noastre specializate.Verighetele si bijuteriile cu diamante vor fi prezentate anual pentru verificare si intretinere GRATUITA.

De asemenea se executa reparatii postgarantie contra cost pentru toate tipurile de verighete si bijuterii.


Produsul achizitionat de dumneavoastra va fi insotit de un certificat de garantie ce va certifica in primul rand faptul ca ati achizitionat metal pretios certificat cu marca de titlu si marca proprie de garantie si in al doilea rand ca veti putea beneficia de service gratuit in anumite conditii si pt o perioada determinata dar si service contra cost pe toata durata utilizarii produsului.

Certificatul de garantie livrat, va contine: conditiile de garantie si instructiunile de folosire si ingrijire, categoria metalului pretios , data achizitionarii, termenul de garantie!

Pentru produsele ce contin pietre pretioase se vor elibera certificate de garantie speciale in care vor fi specificate caracteristicile , tipul si calitatea pietrelor folosite.


Garantie


 

Garantia nu acopera daunele si defectele aduse verighetelor si bijuteriilor cauzate de: lovituri accidentale, zgarieturi, utilizare necorespunzatoare, pierdere, furt, etc.

Beneficiaţi GRATUIT de sprijinul nostru total prin îndrumări, sugestii şi răspunsuri la întrebările dumneavoastră.


* numele dumneavoastra
* email-ul dumneavoastra
* numarul de telefon
 

Gaseste cel mai apropiat magazin
 
Ramaneti la curent cu ultimele noastre promotii!


Copyright 2010 © S.C. Irinik S.R.L. detinatoarea marcii