Verighete-Sabrini - Informatii verighete - Despre verighete


Informatii despre verighete

Verighetele reprezinta una din cele mai importante achizitii pe care le veti face in viata. Inainte de a le cumpara faceti-va timp si cititi cateva sfaturi, informatii despre aur, diamante, platina si multe altele.De stiut

Despre verighete

Simbolul iubirii, verigheta duce peste ani emotiile unui inceput, fascinatia dragostei si pastreaza in tacere secretele iubirii!

In mod traditional din aur, verighetele trebuie alese cu o foarte mare atentie si precizie, calitatea trebuie sa fie una foarte buna pentru a rezista in timp.

VERIGHETELE SABRINI pot fi din aur 14k, aur 18k, platina cu/fara pietre pretioase realizate la cele mai inalte tehnologii conform standardelor Uniunii Europene continand atat marca de titlu cat si marca de garantie proprie.

De la modele clasice si discrete la modele de ultima tendinta, toate sunt incluse in doua colectii de top ce va caracterizeaza, va creioneaza personalitatea ajutandu-va sa completati toate pregatirile pentru nunta dumneavoastra!


Ghidul cumparatoruluiVa oferim cateva sfaturi generale in vederea achizitionarii de bunuri din metale pretioase si pietre pretioase. Daca va pregatiti de casatorie si doriti sa va uniti sufletele printr-o pereche de verighete, trebuie sa urmati cateva etape in vederea achizitionarii propriu-zise:


Primul pas...

ce trebuie urmarit este acela de a va decide ce anume cautati, ce anume va caracterizeaza, ce model va inspira, bineinteles alaturi de suma de bani de care dispuneti sa o alocati acestei investitii.


Urmatorul pas...

urmareste informarea - cum si ce poate oferi piata in conformitate cu cerintele dumneavoastra. Informarea poarta un rol esential inainte de cumpararea propriu-zisa deoarece trebuie avut in vedere increderea pe care v-o ofera furnizorul de astfel de produse. Referior la increderea pe care un furnizor poate sa o ofere este Autorizatia ANPC. Desfasurarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretiose necesita conform legii o astfel de autorizatie (ANPC) care trebuie sa fie afisata vizibil in interiorul magazinului. Lipsa unei astfel de autorizatii ridica suspiciuni la nivelul actiunii desfasurate.


Al treilea pas...

este reprezentat de alegerea operatorului de la care doriti sa achizionati produsul. Aceasta alegere nu trebuie facuta arbitrar si nu este recomandata cumpararea fara o informare bine pusa la punct.


Al patrulea pas...

este cumpararea. Trebuie sa aveti in vedere modalitatea de plata pe care o alegeti, intrucat sumele necesare achizitionarii de produse din metale pretioase si pietre pretioase pot fi foarte mari, majoritatea comerciantilor ofera posibilitatea de plata cu cardul sau ordin de plata. Plata se mai poate realiza "cash" dar daca suma este foarte mare indicat ar fi sa optati pentru o metoda mai simpla care sa nu necesite vehicularea de sume importante asupra dumneavoastra.


Al cincilea pas...

il reprezinta verificarea. Daca doriti sa verificati produsul cumparat va puteti adresa Directiei Metale Pretioase si Pietre Pretioase din cadrul ANPC ce dispune de laboratoare de analiza si personal autorizat in vederea expertizei produselor in cauza.


IMPORTANT!

  • - Informati-va inainte sa cumparati!
  • - Verificati daca beneficiati de service dupa vanzare si daca este inclus in pret (intretinerea verighetelor gratuit: curatari, modificari, montari pietre, inscriptionari).
  • - Nu va lasati pacaliti de oferte cu pret bun , verificati seriozitatea vanzatorului.
  • - Cumpararea trebuie insotita de bonul fiscal sau factura fiscala conform legii.
  • - Verificati restul dumneavoastra inainte de a parasi magazinul. 
Ramaneti la curent cu ultimele noastre promotii!


Copyright 2010 © S.C. Irinik S.R.L. detinatoarea marcii